Вход   Регистрация

Условия за ползване

Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта automedia.bg намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
 

Допълнителни условия за ползване на automedia.bg

Моля прочетете внимателно това споразумение за ползване и неговите условия. Те се отнасят за всички потребители на automedia.bg.

automedia.bg е портал, предоставящ услугата хостинг на блог. Ползването на услугата е безплатно. Услугата, предоставяна от automedia.bg , се предлага "във вида, в който е".

Регистрирайки се в automedia.bg вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство. Същите изисквания се отнасят и за информацията, разпространявана чрез системата за лични съобщения на automedia.bg.

Като потребител на automedia.bg вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

Авторските права върху публикациите в блогове в automedia.bg принадлежат на техните автори. Потребителите на automedia.bg се съгласяват, че automedia.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блоговете материали.

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп. Запазването на конфиденциалността на потребителската парола за достъп е отговорност на потребителя. Той е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт.

automedia.bg си запазва правото да изтрива блогове, в които са публикувани материали в противоречие на гореизброените условия за ползване, както и потребителските акаунти на техните автори. Чисто рекламни блогове не се толерират и ще бъдат премахвани.

automedia.bg не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в automedia.bg.


Във връзка с използването на услугите на сайта automedia.bg ние обработваме лични данни при условията на Политиката за защита на личните данни, с която можете да се запознаете тук. Политиката е неразделна част от тези Условия.

Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising